Tuesday, February 17, 2009

Elizabeth Wong Letak Jawatan...

Eli , Exco Selangor letak jawatan exco seterusnya letak jawatan sebagai ADUN Bukit Lanjan..Maka ada lagi satu PRK untuk Selangor pula. Perletakan jawatan Eli walaupun nampak agak terburu-buru namun keputusan itu dilihat mencerminkan komitmen teguh Pakatan Rakyat yang tidak berkompromi dengan skandal seks apatah lagi perkara mengaibkan serta memalukan sudah menjadi isu besar..sekurang-kurangnya Be End tiada modal untuk diketengahkan kepada umum..
Maka bersiaplah Be End untuk sekali lagi rakyat tunjukkan bahawa gelombang tsunami PRU12 masih lagi hangat dan segar..Rakyat sekarang sudah boleh menilai mana pemimpin yang bekerja untuk rakyat atau sekadar duduk kerusi empuk rakus menggunakan kuasa untuk kepentingan sendiri , keluarga , rakan taulan atau memang benar untuk menyelesaikan masalah tertunggak rakyat yang sekian lama dibiarkan untuk umpan pilihanraya....
Pakatan Rakyat perlu menilai calon yang boleh bekerja dan berstatus tempatan..tidak perlu berstatus nasional kerana ianya kawasan DUN..

No comments:

National Geographic POD