Thursday, March 26, 2009

Mengapa Anda Pengundi Bukit Gantang Patut Undi PAS..Pengundi Bukit Gantang yang komposisi kaumnya menyerupai komposisi sebenar rakyat Malaysia keseluruhannya Melayu sekitar 67% , Cina dan India 33 % perlu memberi mesej kehendak rakyat Malaysia seluruhnya. Tugas ini amat berat buat pengundi Bukit Gantang.
Krisis perlembagaan yang berlaku di Perak baru-baru ini yang merelakan perbuatan merampas kerajaan negeri bukan berdasarkan tatacara undang-undang tubuh kerajaan negeri adalah suatu hal yang perlu difikirkan oleh pengundi Bukit Gantang. Bukit Gantang diibaratkan kayu ukur penerimaan rakyat Perak terhadap Nizar Jamaluddin sebagai MB Perak.Kalahnya PAS menggambarkan kekeliruan masih menyelubungi rakyat Perak terhadap isu perlembagaan ini. Rakyat Perak boleh dipermainkan oleh media nasional yang melobi propaganda-propaganda mengelirukan pemikiran rakyat.
PAS perlu diberi peluang dan kesempatan menjadi peneraju negara masa akan datang.Pengundi Bukit Gantang perlu memberi mesej jelas bahawa mereka sudah matang pemikirannya, tidak mudah diperkotak-katik oleh media pengampu ,bijak dan bijaksana.
Undilah PAS...untuk masyarakat Malaysia yang lebih adil dan berwibawa...

No comments:

National Geographic POD