Thursday, May 7, 2009

Sidang DUN Perak ..Hak Rakyat Dinafikan..









salahuddin ayub ditangkap..

abang misai berani pun ditangkap...

pejuang rakyat ditangkap...



Gambar Speaker Haram...

Be End merampas kuasa cara kanibal...kekerasan tak pernah berlaku di mana-mana negeri...


ADUN Be End yang diarah keluar berdegil..Speker berkuasa penuh dalam dewan..dewan dialah Ketua keluarga...ha..ha..ha..terkencinglah Be End kalini....
diambil dari idhamlim...




foto dari idhamlim dan albanjari tanpa izin..
Sidang DUN Perak sedang bersidang , namun rakyat Perak tidaa lagi hak dalam sebuah negara demokrasi. Bayangkan untuk berjalan menghampiri SUK Perak pun mestilah menjauhi kira-kira 500 meter. Malah banyak laluan yang ditutup menyukarkan rakyat untuk bergerak selesa. Inilah ketakutan puak-puak Be End terhadap keupayaan Pakatan Rakyat yang lebih adil , saksama dan telus .Persekitaran yang diwujudkan dengan gabungan polis dan kekerasan ini akan membawa petaka kepada Be End keseluruhannya pada masa PRU13 nanti. Rakyat akan berdendam terhadap perilaku mereka yang terlibat maka tidak mustahil Pakatan akan mendapat majoriti lebih suatu masa nanti.Rakyat Perak perlu sedar untuk mendapatkan kerajaan yang baik mereka perlu solid menyokong Pakatan Rakyat.
Hari ini dalam sejarak demokrasi dirogol dengan rakusnya oleh Be End....

2 comments:

Saf Badar said...

Assalamu'alaikum. "foto dari idhamlim dan albanjari tanpa izin.." Bro, sempat lagi buat lawak! Guna jer gambar-gambar tu, INSYA ALLAH YB Idham Lim dan albanjari tak kisah... dan tolong teruskan update berita dari Ipoh.

Anonymous said...

Cepatlah BN jatuh, supaya Al Juburi dan kuncu kuncunya naik menjadi pemerintah.

Nak sangat aku melihat melayu yang tak sedar diri merasa hidup macam pelarian Palestine dan Bosnia Herzegovina.

Aku pun dah puas hati dengan apa yang aku dapat selama umno memerintah sehingga aku sudah mampu untuk berpindah ke Australia bersama seluruh keluarga dan mertua aku.

Melayu tidak ada sedar selagi mereka sendiri tidak merasa keperitannya.

Terpaksalah aku merasa hujan emas di negeri orang kerana bangsa ku memilih hujan batu di negaranya sendiri !!!

Semoga Allah memudahkan jalan bagi al juburi kembali ke Sungai Buloh.

There was an error in this gadget