Saturday, October 10, 2009

Azeez Ketua Putera Dipukul Angin Sepoi Sehingga Masuk Wad..

Azzez ni , Ketua Putera UMNO mendakwa dipukul oleh lapan atau sembilan orang PAS..inilah yang dikatakan apabila datang seorang dari kamu membawa suatu berita maka selidiklah dulu. Kalaulah media nasional pun boleh besarkan cerita sebegini lamaklumlah takkan laku lagilah suratkhabar tu...Polis pun janganlah diperbodohkan oleh orang bergelar Dato ni...kalau polis pun buat-buat bodo kamu sendiri tanggung akibatnya kamu tiada lagi dihormati oleh orang awam...kebikansanaan polis akan menyebabkan mereka dihormati...bukan dicemuh..
Azzez ni kalau diikutkan undang-undang boleh dikenakan tindakan akibat laporan palsu..dan faham sajalah...
Apapun syabas Pakatan Rakyat kali ini , anda dapat mengawal sentimen , provokasi , pertarungan media dan sebagainya mudah-mudahan seluruh rakyat baik pengundi awam ataupun pos di beri Allah kelapangan jiwa , agar mengundi Pakatan Rakyat yang jauh lebih baik daripada Be End.
Tiada manusia sesungguhnya yang tiada kesalahan namun apabila perbandingan Pakatan Rakyat dengan Be End anda semua harus faham calon Pakatan Rakyat lebih baik...
Selamat mengundi Pakatan Rakyat...

1 comment:

laluansempurna said...

Asallamualaikum..... Selamat hati raya, walau pun terlambat mengucapkan. Tetapi masih lagi sempat untuk en.azhar,isteri dan anak2. Tiga enmpat bulan ini kesihatan terlalu teruk. Sekarang ini sedang menerima rawatan diklinik pakar di Muar. Minta tuan tanah link kan blog ruzanah.blogspot.... adalagi ke kuih raya kalau datang nanti.

Selamat menyambut Aidul Fitri.... maaf Zahir Batin.
Daripasa Said,Ruzanah dan anak-anak

National Geographic POD