Tuesday, March 23, 2010

Jawapan Yang Akan DiBeri Oleh SPR....Kah...Kah....Kah....

Walaupun Adun Titi Tinggi di Perlis meletakkan jawatan dan telahpun menghantar surat letak jawatan , biasale jawapan yang akan diberikan ...kita akan meneliti surat tersebut mana tahu ada ugutan ka...palsu ka....mungkin Adun ni pening kepala ka...dan beribu alasan yang akan diberikan..yang kat Kedah tu pun tak settle lagi...
Tapi aku sarankan SPR keluarkanlah kenyataan yang mungkin boleh memperbodohkan rakyat..nanti bolehlah Pakatan buat sebagai peluru berpandu untuk menghancurkan Be End pada PRU13....
Kita pun tak kemaruk nak satu kerusi tu...yang kita mahu OneMalaysia baru best nak tadbir cara Pakatan.Spr ni diibaratkan senjata terakhir buat Be End dari segi teknikalnya...dan pasti benar tiada pilihanraya kecil di sana...
Perlis , negerinya pun kecil , tak berapa elok jugak Pakatan dapat cepat-cepat , yang penting negeri kaya seperti Selangor , Pulau Pinang , Sabah , Perak , Wilayah Persekutuan dapat dulu...tadbir cantik-cantik...tunjuk kat rakyat figure dan faktanya apa yang dasar Pakatan ini merakyat...jangan setakat slogan je apa....Juara rakyat...kah..kah...kah...juara kelentong rakyat...
Pakatan perlu fokus dan terus tunjukkan kecemerlangan , yang penting rakyat susah dibantu , yang kaya selesa tak lah nanti huru-hara jadinya negara ini...
Mengenai pilihanraya kecil ini saya setuju benar pandangan sahabat blogger ...di SINI

No comments:

There was an error in this gadget