Friday, May 28, 2010

Tugas SPRM Semakin Berat..Atau Pejam Mata Je...Slogan Saja Lebih...?

SPRM dilihat terpaksa bekerja keras apabila Anwar mengumumkan adanya bukti kukuh pembabitan ahli PKR merangkap Ahli Katak Parlimen yang melompat mendapat habuan dari pihak-pihak tertentu. Pengumuman ini dilihat sebagai penyerangan Anwar dan rakan Pakatan dalam kempen selepas kemenangan bergaya Sibu.
Kepimpinan Najib dan Muhyiddin dilihat semakin tertekan berikutan banyak sekali berita-berita dan tuduhan-tuduhan Pakatan Rakyat tidak lagi mampu dijawap. Sekadar membekukan jawapan masuk ke dalam peti ais bermakna semakin menjadi parah sokongan rakyat terhadap Be End. Pasti ramai ahli UMNO yang berpegang kuat dengan Islam tidak lagi tahan untuk bersekongkol dengan Najib yang meluluskan judi bolasepak dunia.
Walaupun dianggarkan terdapat kira-kira 3 juta ahli UMNO seluruh negara namun bukan semuanya akan pasti mengundi Be End ketika pilihanraya PRU 13 nanti yang dijangka April 2011.
Semakin SPRM dilihat hanya membisu batu , semakin buruk imej Be End pimpinan Najib 1Malaysia ..tiada jalan mudah untuk Najib memenangi hati rakyat..ketelusan dan amanah adalah motto rakyat masa depan...cerita di sini

No comments:

National Geographic POD