Wednesday, May 5, 2010

Zambry , Boneka MCA....

Kerajaan Perak memperuntukkan 3.6 juta untuk 24 bahagian MCA Perak untuk tujuan pembangunan kononnya. Inilah yang dikatakan pemimpin boneka MCA. Ketika Nizar memberi hak seadilnya mereka berkata Hj Nizar boneka , namun tindakan Zambry memberi peruntukan kepada parti politik MCA dilihat sebagai pemimpin terdesak dan kecut telo.
Inilah yang dikatakan politik murahan , sepatutnya wang itu diberikan kepada rakyat melalui pertubuhan NGO yang tiada kepentingan politik , tetapi kebijaksanaan Zambry , beliau terus memperuntukkan wang kepada MCA.
SPRM , seperti biasa akan bertindak pelindung-pelindung rasuah demi survival politik mereka. Rakyat sudah jelas dan acap kali melihat telatak pimpinan Be End yang selalu memutarbelit kenyataan dan berbohong kepada rakyat.
Rakyat akan menunggu dengan sabar akan tarikh pilihanraya nanti , kita semua akan mengajar mereka Be End . Tiada lagi maaf buat mereka.Be End lah yang mengikut falsafah menang sorak kampung tergadai...

RAKYAT TAK SABAR MELIHAT ADA SEORANG DUA ADUN PERAK MATI...KITA NAK LIHAT KEKUATAN UMNO....PAKAILAH SPR...TUKARLAH PENGUNDI...PAKAILAH UNDI POS...AKAN LEBIH RAMAI LAGI RAKYAT AKAN MENOLAK KAMU...BE END...

No comments:

National Geographic POD