Tuesday, June 1, 2010

Malaysia Sepatutnya Sudah Lama Putuskan Hubungan Dengan Israel

Malaysia , negara yang pernah menduduki kerusi Pengerusi OIC wajar mengambil tindakan memutuskan hubungan samada terang ataupun sulit dengan Israel. Kabinet juga perlu mengeluarkan kenyataan rasmi kecaman terhadap Israel , manakala Dewan Negara ataupun Dewan Parlimen perlu meluluskan Sidang Tergempar Mengutuk Tindakan Israel yang melangkaui batas kemanusiaan.
Jangan lagi kerajaan Malaysia berhubung langsung ataupun tidak langsung dengan Israel.Kunjungan Zahid tempohari juga dengan pemimpin Israel amatlah dikesali. Zahid Hamidi pelajar lulusan agamapun boleh bersekongkol berjumpa dengan Israel laknatulah ini. Darah mereka Yahudi ini adalah halal bagi kita untuk dibunuh kerana mereka dengan terang dan jelas telah melewati batas kemanusiaan normal.
Malaysia perlu tegas menyatakan pendirian. Janganlah kita menuding kepada Mesir semata-mata tidak membenarkan sempadan mereka dibuka tetapi dalam masa sama kita serupa sahaja sama dengan mereka.
Malaysia mengambil APCO Yahudi sebagai penasihat 1Malaysia , sama jugalah kita memberi mereka dana untuk membunuh umat Islam ....
Salam 1Malaysia....

No comments:

National Geographic POD